Aankomende maandag is de digitale inwonersavond voor Verkenningsgebied Mariapeel. Geef u nu nog op!

Eerste digitale informatieavond

De eerste digitale informatieavond voor het verkenningsgebied Mariapeel staat gepland. Deze informatieavond wordt gehouden op 22 maart 2021 om 20.00 uur. Let op wanneer meer dan 50 aanmeldingen zijn, wordt een tweede avond georganiseerd.

De avond is speciaal voor omwonenden in en rondom het verkenningsgebied Mariapeel om mee te praten over de energielandschappen in dit verkenningsgebied.

De avond worden georganiseerd door Frank van Bussel; onafhankelijk gebiedsregisseur.

Tijdens deze avond zullen wij informatie delen en uw vragen beantwoorden.

Agenda

Tijdens de digitale informatieavond wordt er aandacht besteedt aan de volgende onderwerpen:

  • De aanleiding voor verkenning naar de energielandschappen
  • De opgave voor het Verkenningsgebied Mariapeel
  • Lokaal eigenaarschap
  • Impact voor (direct) omwonenden
  • De locaties
  • Het proces
  • Vragen & antwoorden

Deze sessie duurt één uur en gaat via MS Teams. (Uiteraard zitten hier geen kosten aan).

Vragen

Om zoveel als mogelijk vragen te beantwoorden willen wij vragen om uw vraag, die avond, in de digitale chat te stellen. Zodra u uw naam hoort, kunt u zich kort even voorstellen en uw vraag stellen. Mochten niet alle vragen beantwoord kunnen worden, streven wij ernaar om de overige vragen met antwoord op de website te delen.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden. Zodra de eerste avond vol zit, zal er meteen een tweede avond georganiseerd worden. De eerste 50 deelnemers ontvangen een mail ter bevestiging. Voordat de digitale informatie avond georganiseerd wordt, ontvangen deze 50 deelnemers een tweede mail; in deze mail staat de link naar de MS Teams meeting voor uw betreffende datum. U kunt op deze link klikken op de avond vanaf 19.45. De informatiesessie start om 20.00 uur en we eindigen om 21.00 uur.

Afmelden

Is uw aanmelding bevestigd maar bent u die avond verhinderd? Wilt u dan zo vriendelijk zijn u af te melden per mail naar: info@energielandschaphorstaandemaas.nl met vermelding van uw naam?